schaduw
schaduw

Gemeente Venray

Werken bij een organisatie die maar liefst 700 verschillende producten in de markt zet? En continu een vinger aan de pols houdt van haar ruim 43.000 klanten? Bij de gemeente Venray vinden we het de gewoonste zaak van de wereld. Als ambtenaar nieuwe stijl weet je wat er leeft. Je werkt immers op een plek waar je iets kunt opbouwen. De fundamenten staan er al. Samen met de gemeenschap zorgen we voor kwaliteit van leven. We geven ruimte aan inwoners en bedrijven om maatschappelijke en economische initiatieven mogelijk te maken. Inwoners bepalen zelf (mede) de inrichting van hun leefomgeving. 

We kennen geen files en de huizen zijn bij ons nog betaalbaar. Zowel in Venray als in de tien kerkdorpen is het goed wonen, winkelen en werken. Met de Maasvallei voor de deur en de Peel in de achtertuin is het hier bovendien prima recreëren.

Kortom: onze gemeente heeft potentie. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze arbeidsvoorwaarden. Loopbaanbegeleiding, opleidingsmogelijkheden, betaald ouderschapsverlof en seniorenregelingen... werken bij de gemeente Venray betekent iets opbouwen. Ook voor jezelf.
 
 

Contactinformatie

Gemeente Venray
Raadhuisstraat 1
5801MB Venray

www.venray.nl

Actuele opdrachten

Directeur Modulaire Gemeenscha...
Gemeente Venray
Aanvang: 1-1-2022 Duur: 6 maanden Vakgebied: Sociale zaken & Werkgelegenheid
Mijn offerte Mijn vragen: 0 Status: Offertes indienen | Nog 23 uur!