schaduw
schaduw

Gemeente Peel en Maas

Beleef de ruimte in de gemeente Peel en Maas!

De gemeente Peel en Maas is een plattelandsgemeente in Noord Limburg met ruim 43.000 inwoners. Peel en Maas is op 1 januari 2010 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Helden, Kessel, Maasbree en Meijel. De gemeente wordt begrensd door nationaal park De Groote Peel en rivier de Maas. Hierdoor is er een grote diversiteit aan landschappen en dorpen.

De gemeente is jong, ambitieus en vernieuwend. Tegelijkertijd koesteren wij de kleinschaligheid en de menselijke maat die het platteland kenmerkt. De elf kernen met elk hun eigen identiteit groeien door zelfsturing uit tot vitale kernen en stevige gemeenschappen, waarbij de gemeente ondersteunt. 

De slogan van de gemeente Peel en Maas is ‘Beleef de ruimte!’. Deze ruimte bieden wij ook aan onze medewerkers.  Openheid, vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken zijn kenmerkend voor ons. We zijn een platte organisatie met korte lijnen. We kennen zeer flexibele werktijden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om thuis te werken.

Contactinformatie

Gemeente Peel en Maas
Wilhelminaplein 1
5981CC Panningen

www.peelenmaas.nl

Actuele opdrachten

Er zijn momenteel geen opdrachten.