Gemeente Nederweert

Welkom in de gemeente Nederweert

Op de grens van Limburg en Brabant, op het snijpunt van drie waterwegen, ligt aan de A2 de gemeente Nederweert. Een stukje Nederland waar u zich makkelijk thuis voelt. Of u nu bewoner, ondernemer of werknemer bent. De gemeente heeft de ruimte om te wonen en te werken en is rijkelijk bedeeld met bedrijven, winkels, scholen, verenigingen, bezienswaardigheden en sportfaciliteiten. Dit alles binnen gerieflijke kerkdorpen en woonwijken met veel groen op een oppervlakte van ruim 10.000 hectare. Te midden van de landerijen, natuur- en bosgebieden in het uitgestrekte buitengebied vindt u veel agrarische bedrijven. Als vakantieganger, natuurliefhebber of bezoeker bent u in Nederweert ook op de juiste plaats: een mooie, landelijke omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Nederweert is een groeiende Midden-Limburgse plattelandsgemeente, die er in de eerste plaats is voor haar bijna 17.000 inwoners en staat voor de leefbaarheid binnen haar grondgebied. We zijn een gemeente met vijf kernen waar onze inwoners zich thuis voelen en waar bezoekers zich welkom voelen. Als bestuurskrachtige gemeente profileert Nederweert zich in de regio. We zetten in op woningbouw, (agrarische) bedrijvigheid, natuur en landschap en toerisme en recreatie.

De platte ambtelijke organisatie is ingericht volgens het directiemodel en bestaat uit drie afdelingen. Samenwerking staat voorop. Onze medewerk(st)ers weten wat zij willen en kunnen. We zetten in op kwaliteit, flexibiliteit en onafhankelijkheid.

Contactinformatie

Gemeente Nederweert
Raadhuisplein 1
6031VR Nederweert

www.nederweert.nl

Actuele opdrachten

Er zijn momenteel geen opdrachten.