Gemeente Beesel

Gewoon anders, gewoon samen!

De gemeente Beesel ligt in een landelijk gebied tussen Venlo en Roermond en heeft ruim 13.500 inwoners, verdeeld over drie dorpskernen. De bosrijke omgeving, de ligging aan de Maas en het traditionele dorpse karakter van de gemeente dragen bij aan de hier heersende opvatting dat leven meer is dan werken alleen.
 
De gemeente Beesel als werkgever
Deze harmonieuze levensvisie weerspiegelt zich ook in het werkklimaat binnen het gemeentehuis. Hier kenmerkt de werkwijze van je 100 collega’s zich door grote vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De ‘korte lijnen’ en informele werksfeer zal je daarbij als een prettige bijkomstigheid ervaren. Ook is er veel aandacht voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.  Mobiliteit (waaronder taakroulatie), flexibele werktijden en werken vanuit thuis zijn onderdelen van onze bedrijfsvoering.

Onze medewerkers aan het woord
 “De betrokkenheid is erg groot binnen de gemeente Beesel, als we iets doen dan doen we het samen. Gedurende mijn dienstverband ben ik werkzaam geweest in verschillende functies, hierdoor heb ik mij kunnen ontwikkelen op meerdere vakgebieden.”

- Erik Zeetsen, ondersteunend medewerker team Welzijn
 
‘’Ik ben sinds kort in dienst bij de gemeente Beesel. Hier voor heb ik in een grote gemeentelijke organisatie gewerkt. Gedurende de sollicitatiegesprekken kreeg ik een goed gevoel bij de organisatie gemeente Beesel. Een gevoel van een hecht team, waar oprechte (persoonlijke) betrokkenheid en korte lijnen belangrijk zijn. In de praktijk heb je een grote verantwoordelijkheid, maar je staat er niet alleen voor: in Beesel is het echt gewoon samen.’’

- Alex Peeters, beleidsmedewerker Welzijn

“Doordat het een kleine gemeente is, heb je als medewerker een breed takenpakket. Dit ervaar ik als positief en ik denk ook dat dit ons onderscheidt van grotere gemeenten. Ook heb ik het gevoel dat ik altijd bij mijn collega’s terecht kan. ”

-  Marion Schrijnewerkers, medewerkster P&O

Contactinformatie

Gemeente Beesel
Raadhuisplein 1
5953AL Reuver

www.beesel.nl

Actuele opdrachten

Er zijn momenteel geen opdrachten.